phone-call +380990308513

Bjorn Axen Just Right Hairspray Лак для волосся середньої фіксації 250 мл

Код товару: 703602
В наявності
Бренд: BJÖRN AXÉN
(1)
790 грн
Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару

Опис:
Bjorn Axen Just Right Hairspray - лак для волосся середньої фіксації, розроблений для створення природного та стійкого об'єму без зайвої жорсткості. Завдяки своїй формулі, цей лак дозволяє легко моделювати та утримувати зачіску, залишаючи волосся природним та рухливим. Він додає текстуру і об'єм, не обтяжуючи волосся, забезпечуючи при цьому середню фіксацію.
Склад:
Alcohol Denat, Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, Benzophenone-4, Panthenol, Parfum.
Спосіб Застосування:
Нанесіть на сухе волосся. Тримайте балон приблизно на відстані 20 см від волосся під час розпилення. Для міцнішого та довготривалого результату розпилюйте потроху та повторюйте, доки не буде досягнуто бажаного результату. Для легшої фіксації виберіть лак для волосся Fixing Hairspray. Для максимальної фіксації виберіть лак для волосся Megafix.

Характеристики
Об'єм: 250 мл
Бренд: BJÖRN AXÉN
Відгуки (1)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Margarita
10.05.2024
Відкрила для себе BJORN AXEN Just Right Hairspray і дуже задоволена результатом. Лак забезпечує середню фіксацію, не склеює волосся і не залишає білих слідів. Волосся виглядає природно та живо, що для мене дуже важливо. Рекомендую!