phone-call +380990308513

Kerastase Blond Absolu Masque Cicaextreme маска для глибокого відновлення для освітленого волосся 200 мл

Код товару: 48529
В наявності
Бренд: Kerastase
(1)
Об'єм:
1 915 грн 1 676 грн
gift

Подарунок до кожного замовлення від 1000 гривень.

*Акція діє до 15 травня.

Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару

Опис:
Маска Cicaextreme, від Kérastase відновлює навіть найчутливіше і пошкоджене освітлене волосся. Вона інтенсивно зволожує та відновлює волосся ззовні та зсередини, пом'якшуючи його.Волосся відновлюється, стає сяючим і гладким. Не менш важливо, що надлегка кремова текстура маски не буде обтяжувати волосся, даруючи їм легкість і неймовірне сяйво.
Cклад:
Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Amodimethicone, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Myristate, Behentrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Trideceth-5, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Glycerin, Caprylyl Glycol, Trideceth-10, Limonene, Cetrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Acetic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Tocopherol, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract, Parfum / Fragrance
Cпосіб застосування:
Після використання шампуню-ванни нанести невелику кількість засобу на вологе волосся пасмо за пасмою,емульгувати та ретельно змити.

Характеристики
Бренд: Kerastase
Об'єм: 200 мл
Відгуки (1)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Вікторія Ч
05.04.2024
Ця маска для освітленого волосся - як любов з першого погляду. Колір та дизайн упаковки причарували, а далі ще й додались чудові відчуття від дії цієї косметики.