phone-call +380990308513

Loreal Serie Expert Chroma Creme Green Dyes Крем-шампунь для волосся із зеленим пігментом 300 мл

Код товару: 44961
В наявності
Бренд: L`Oreal
(1)
705 грн 599 грн
Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару
Опис:
Догляд за забарвленим волоссям вимагає особливої уваги. Рекомендується підготуватися заздалегідь та мати під рукою ефективні засоби для збереження кольору та яскравості волосся. Крем-шампунь Chroma Creme Blue Dyes із зеленим пігментом від Лореаль є важливим засобом у цьому контексті, який допомагає нейтралізувати непотрібні відтінки та додає блиску волоссю. Цей продукт також живить і запобігає сухості та ламкості волосся. Його висока якість і позитивні відгуки свідчать про його ефективність.
Склад:
Aqua / Water / Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Dimethicone, Sodium Chloride, Parfum / Fragrance, Citric Acid, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Amodimethicone, Carbomer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Trideceth-10, Glycerin, Basic Orange 31, Salicylic Acid, Basic Yellow 87, Glycol Distearate, Mica, Basic Red 51, Peg-100 Stearate, Benzyl Salicylate, Steareth-6, Phenoxyethanol, Coco-Betaine, Trideceth-3, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Anise Alcohol, Limonene, Acetic Acid, Fumaric Acid. C278393/1.
Спосіб Застосування:
Використовуючи одноразові рукавички, нанесіть на руку невелику кількість шампуню Chroma Crème на ваш вибір. Потім нанесіть засіб на вологе волосся і помасажуйте до появи густої піни. Розчешіть волосся гребінцем. Залишіть на 5-15 хвилин. Ретельно промийте.
Характеристики
Об'єм: 300 мл
Бренд: L`Oreal
Відгуки (1)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Ілона
05.05.2024
Чого гріха таїти, класний засіб! З подібних товарів Лореаль шампунь зелений виявився найкращим. Ну це моя суб'єктивна, але результат зі збереження кольору волосся дійсно заслуговує поваги.