phone-call +380990308513

REDKEN Color Extend Brownlights шампунь для нейтралізації небажаних тонів відтінків брюнет 300 мл

Код товару: 77055
Немає в наявності
Бренд: REDKEN
Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару

Опис:
Color Extend Brownlights - це професійний шампунь, спеціально розроблений для боротьби з небажаними відтінками у волоссі брюнеток. Його формула збагачена синіми та зеленими пігментами, які нейтралізують червоні та помаранчеві відтінки, роблячи колір волосся більш насиченим та яскравим. Color Extend Brownlights ідеально підходить для підтримання ідеального відтінку між візитами до стиліста.

Склад::
Вода, Сульфат лаурилсодія, Кокоамфоацетат дисодія, Цитрат гліцерила, Гліцерин, Цитрат содія, Кокамідмеа, Парфум, Полікватерніум-10, Гідроксипропілгуар гідроксипропілтримонійхлорід, Екстракт насіння льону, Ацета золінон, Сорбат калію, Хлорид натрію, Сульфат натрію, Гідроксид натрію, Бензоат натрію, Саліцилат натрію, Лимонна кислота, Гідроксицитронеллал, Ци 60730 / Екст. Фіолетовий 2, Ці 42090 / Синій 1.

Спосіб застосування:
Нанесіть шампунь на вологе волосся, спіньте і залиште на 3-5 хвилин, потім ретельно змийте. Використовуйте у поєднанні з кондиціонером Color Extend Brownlights для оптимального результату. Уникайте контакту з очима. У разі попадання в очі негайно промийте їх водою.

Характеристики
Об'єм: 300 мл
Виробник: США
Бренд: REDKEN
Відгуки (0)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Список відгуків порожній
Переглянуті
Акція
Mayfair No.9 Hand & Body Wash Гель для тіла і рук 300 мл