phone-call +380990308513

Olaplex Volumizing blow dry mist Спрей-догляд для дефінування та захисту волосся 150 мл

Код товара: 07622
В наличии
(0)
1 390 грн 1 293 грн
Доставка заказа
Доставка заказа
Осуществляется компанией “Новая Почта”
Оплата заказа
Оплата заказа
Оплата на карту Приват Банка или Наложенным платежем
Описание товара

Опис:
Olaplex №9 Bond Protector Nourishing Hair Serum поживна сироватка для волосся, розроблена для догляду та зміцнення волосся. Цей продукт має високу концентрацію корисних інгредієнтів, що живлять і забезпечують волосся необхідними поживними речовинами. Крім того, сироватка захищає волосся від негативних впливів навколишнього середовища та теплових пошкоджень, що робить його ідеальним для стайлінгу.
Склад::
Water (Aqua/Eau), Propanediol, Betaine, Quaternium-22, Sodium Hyaluronate, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Cetrimonium Chloride, Panthenol, Hydroxyethylcellullite, PVP, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride ylglucoside, Polyquaternium-44 , Anhydroxylitol, Maltitol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Xylitol, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Fragrance (Parfum), Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal,.
Спосіб застосування:
Нанесіть невелику кількість засобу долонями на вологе, підсушене рушником волосся, потім простягніть волосся долонями з обох боків кожної пасма. Додайте більше за потребою. Висушіть на повітрі для отримання м'якої текстури, висушіть феном для отримання гладкої поверхні або розсійте для створення хвиль або локонів.

Характеристики
Производитель: США
Отзывы (0)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Оставить свой отзыв
Список відгуків порожній
Просмотренные
Акция
Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo, сухой детокс-шампунь, 250 мл