phone-call +380990308513

RARE Paris Патчі для контуру очей проти набряків Carbone Glacé з гамамелісом та екстрактом мальви, 30 пар

Код товару: 550284
В наявності
Бренд: RARE Paris
(0)
1 980 грн
Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару
Опис:
Патчі для контуру очей проти набряків Carbone Glacé збагачені гамамелісом та екстрактом мальви, які ефективно борються з ознаками втоми та набряками. Вони забезпечують глибоке зволоження та освіження шкіри, сприяють покращенню мікроциркуляції та зменшенню темних кіл під очима. Патчі ідеально підходять для чутливої ​​шкіри навколо очей і надають погляду відпочилий і молодий вигляд.

Склад::
Активні інгредієнти патчів Carbone Glacé включають гамамеліс, екстракт мальви, гіалуронову кислоту, алое вера і гідрогель. Гамамеліс має протизапальні властивості і здатний зменшити набряки, а екстракт мальви заспокоює шкіру та запобігає подразненню. Гіалуронова кислота забезпечує глибоке зволоження, а алое віра має загоювальний ефект.

Спосіб застосування:
Патчі для контуру очей Carbone Glacé використовуються на очищену шкіру. Спочатку необхідно видалити макіяж та очистити шкіру. Потім слід відкрити упаковку та акуратно вийняти патчі. Додайте їх до області під очима, залиште на 15-20 хвилин. Після використання патчі потрібно зняти і злегка помасажувати шкіру в області застосування до повного всмоктування залишків засобу. Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень.
Характеристики
Об'єм: 30 пар
Бренд: RARE Paris
Відгуки (0)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Список відгуків порожній