phone-call +380990308513

Davines OI молочко для абсолютної краси волосся 50 мл

Код товару: 76013
В наявності
Бренд: Davines
(0)
Об'єм:
581 грн 564 грн
gift

Подарунок до кожного замовлення від 1000 гривень.

*Акція діє до 15 травня.

Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару

Молочко для абсолютної краси волосся Davines Oi All In One Milk — це багатофункціональний засіб, який забезпечує wow-результат. Воно одночасно доглядає та захищає волосся від зовнішніх впливів (зокрема термічних ушкоджень від стайлерів, гарячого вітру). Вже після першого використання засобу ви помітите, що воно перешкоджає утворенню пушіння та заплутувань волосся, спрощує їх розчісування, повертає м'якість та блиск. При цьому молочко не жирніть, не склеює та не обтяжує волосся, забезпечуючи йому шикарний об'єм і свіжий зовнішній вигляд.

Особливості:

  • не вимагає змивання;
  • надає кондиціювання та надійний термозахист;
  • має пом'якшувальні, зволожувальні та розгладжувальні властивості;
  • підтримує оптимальний стан гідроліпідного балансу (зокрема створює дихаючу вуаль для утримання природної вологи в клітинах);
  • нейтралізує оксидативний стрес;
  • підсилює бар'єрні функції проти зовнішніх стрес-факторів;
  • запобігає утворенню статичної електрики;
  • знижує схильність до заплутування та механічного пошкодження;
  • усуває небажане розпушування та завитки;
  • не містить агресивних до волосся та шкіри голови речовин;
  • підходить для всіх типів волосся.

Молочко для абсолютної краси волосся Oi All In One Milk від бренду Davines (Італія), дія якого заснована на пантенолі, вітаміні Е, амінокислотах та рослинних компонентах, є відмінним рішенням для щоденної турботи про довге волосся, схильного до заплутування, сухості та крихкості. Замовляючи його та інші засоби італійського бренду в нас, ви можете бути впевнені в їхній оригінальності та реальному результаті догляду за волоссям та шкірою голови.

Склад:

Aqua / Water / Eau, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Parfum / Fragrance, Behentrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Cetyl Alcohol, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone / Silsesquioxane Copolymer, Sodium Benzoate, Trideceth-5, Citric Acid, Glycerin, Trideceth-12, Cyclopentasiloxane, Citronellol, Geraniol, Phenoxyethanol, Helianthus Annuus Seed Oil / Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Bixa Orellana Seed Extract.

Спосіб застосування:

Щоб отримати максимальний ефект від використання, рекомендується спочатку вимити голову шампунем із лінійки Oi. Після цього нанесіть засіб (10-15 натискань на дозатор) на вологе волосся. Для жорстких локонів після миття голови та перед нанесенням молочка рекомендується використовувати кондиціонер із серії Oi. Для зневодненого волосся використовувати молочко на сухі пасма, як зволожувальний, завершальний засіб — нанесіть його на долоні та розподіліть по всій довжині локонів (особливу увагу приділіть кінчикам).

Характеристики
Бренд: Davines
Стать: Жінкам
Виробник: Італія
Об'єм: 50 мл
Тип волосся: Всі типи
Призначення: Для блиску, Відновлення, Розгладження, Термозахист, Незмивний догляд, Пом'якшення
Тип продукту: Термозахисний засіб, Молочко для волосся
Відгуки (0)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Список відгуків порожній