phone-call +380990308513

British Botanical Bath & Shower Milk Молочко для тіла і ванни Англійський Сад 300 мл

Код товару: 50939
В наявності
Бренд: ELEMIS
(0)
1 240 грн 900 грн
Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару
Опис:
Відчуйте ефект прогулянки англійським садом, не виходячи з дому, завдяки ароматному молочку для душу British Botanical Bath & Shower Milk. Цей засіб насичений природними ароматичними композиціями, які нагадують про близькість до природи, і він подарує вашій шкірі відчуття м'якості, гладкості і розслаблення.
У складі молочка є олія британського ехіуму, яка є багатим джерелом жирних кислот Омега-3, 6 та 9. Вона допомагає шкірі відчувати себе насиченою, зволоженою і еластичною. Органічний овес, також присутній у складі, містить мінерали та вітаміни, які натурально зволожують і заспокоюють суху шкіру.
British Botanical Bath & Shower Milk ніжно дбає про епідерміс, покращує його стан і подарує вам приємне відчуття легкості, комфорту і ідеальної чистоти.
Склад:
Water, cocamidopropyl betaine, disodium cocoamphodiacetate, sodium chloride, sodium lauryl sulfoacetate, acrylate copolymer, styrene/acrylate copolymer, polysorbate-20, citrus peel oil (orange), hybrid lavender oil, hydroxyacetophenone, phenoxyethanol, limonene, sodium sulfate, fragrance (perfume), Linalool, Disodium EDTA, Cymbopogon (Palmarosa) Oil, Lavender Oil, Geraniol, Glycerin, Citric Acid, Roman Chamomile Flower Oil, Citrus (Lime) Oil, Geranium (Geranium) Oil, Patchouli Oil, Thyme Flower/Leaf Oil, Hydrolyzed milk protein, myrrh oil, field mint leaf oil, oat grain extract, sodium hydroxide, ryegrass seed oil, echium seed oil, rosemary leaf extract, potassium sorbate, sodium benzoate, tocopherol.
Спосіб Застосування:
Використовуйте молочко для ванни та душу British Botanicals Bath & Shower Milk щоранку або щовечора під час купання. Налийте на долоні кількість засобу розміром з монету та нанесіть на все тіло. Змийте.
Характеристики
Об'єм: 300 мл
Виробник: Англія
Бренд: ELEMIS
Відгуки (0)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Список відгуків порожній