phone-call +380990308513

Valmont L'elixir Des Glaciers Poudre De Teint Компактна пудра"Еліксир льодовиків" Beige In Florence

Код товару: 900052
Немає в наявності
Бренд: Valmont
Колір:
Об'єм:
Доставка замовлення
Доставка замовлення
Здійснюється компанією “Нова Пошта”
Оплата замовлення
Оплата замовлення
Оплата на карту Приват Банка або Післясплатою
Опис товару
Опис:
Valmont L'elixir Des Glaciers Poudre De Teint Компактна пудра Еліксир льодовиків Beige In Florence - це розкішна компактна пудра, що забезпечує бездоганне матове покриття. Завдяки своїй унікальній формулі, збагаченій мінералами, вона покращує колір обличчя, роблячи його свіжим та сяючим. Цей продукт Valmont підходить для всіх типів шкіри і ідеальний для щоденного використання. Beige In Florence - це універсальний відтінок, який підійде більшості світлих та середніх тонів шкіри.

Склад::
До Склад:у компактної пудри Valmont L'elixir Des Glaciers Poudre De Teint Еліксир льодовиків Beige In Florence входять: тальк, нейлон-12, диметикон, магнієвий стеарат, поліметилсилсеквіоксан, каприлілгліколь, алантоїн, аромат, вода, гліцерин, бутилен масло ши, екстракт листя алое віра, екстракт квітки троянди.

Спосіб застосування:
Пудра наноситься на шкіру за допомогою спеціального пуховика чи пензля. Для досягнення найбільш природного ефекту рекомендується наносити її у напрямку росту волосся, починаючи від центру обличчя до його периферії. При необхідності пудра може наносити повторно протягом дня для корекції макіяжу.
Характеристики
Об'єм: 10 гр
Бренд: Valmont
Колір: Beige In Florence
Відгуки (0)
Якщо ви користувалися цим товаром, поділіться своїм досвідом та залиште відгук про цей товар.
Залишити свій відгук
Список відгуків порожній